Páginas

lunes, 27 de febrero de 2012

SOM EL POBLE , NO L'ENEMIC

23 / 02 / 2012 | Intersindical
Aturada la violència, ara cal que se’n vagen Sánchez de León i Moreno, responsables de la repressió.
Accedeix al full Informatiu
 Intersindical valora positivament el cessament de la violència als carrers de la Ciutat de València, però recorda que els responsables polítics de la brutalitat que s’ha viscut aquests dies, la delegada del govern Paula Sánchez de León, i el cap superior de la Policia Nacional, José Moreno, encara segueixen en els seus càrrecs i que continuen encausedes les persones que van ser detingudes.

Intersindical, junt a la resta de sindicats, assossiacions d’estudiants, partits, i entitats cíviques que conformen la plataforma, exigeix l’arxiu immediant dels processos judicials oberts.

Intersindical també vol recordar que cal continuar reivindicant el dret a una educació i uns serveis públics, gratuïts i de qualitat per la ciutadania, i el dret dels treballadors i treballadores de l’ensenyament, l’administració i la sanitat al manteniment de les seues condicions de traball i de les seues retribucions. Aquesta crisi no l’han provocada ni el personal funcionari ni els i les estudiants que reclamen el seus drets.
 El Sindicat crida a la seua afiliació i al conjunt dels treballadors i treballadores a continuar manifestant-se per exigir la retirada del Decret Llei de retallades i la dimissió del conseller Vela.
Per això, us convoca a totes i tots a les manifestacions del dissabte 25 de febrer a Alacant, Castelló i València per continuar expressant el nostre rebuig a les retallades i exigint la depuració de responsabilitats del Consell.
 
DISSABTE 25-F A LES 18 h. MANIFESTACIÓ
UNITARIA  convoquen INTERSINDICAL, CCOO, UGT, CSIF, FSES

NO A LES RETALLADES EN ELS SERVEIS PÚBLICS

DEPURACIÓ DE RESPONSABILITATS EN EL CONSELL

VALÈNCIA- P. SAN AGUSTÍ
PUNT DE TROBADA DEL PERSONAL DE JUSTICIA EN VALENCIA
DELEGACIÒ DE HISENDA, C/ GUILLEM DE CASTRO, 4

No hay comentarios: