Páginas

martes, 6 de junio de 2017

CARRERA PROFESIONAL, MESA SECTORIAL Y RECURSO NOJ

Una vez realizado el pago para el personal, es el momento de reclamar. Por eso Intersindical pone a vuestra disposición el modelo que hemos preparado para que lo podáis presentar. Ponte en contacto con nosotros o visita nuestra página web.
 
MESA SECTORIAL
Más que desnortados, desquiciados.
És alarmante el grado de frustración de CSI·F al afirmar que ningún sindicato secunda sus propuestas
Es cierto que CSI·F ha pedido en la reunión la renegociación del complemento específico de la NOJ alegando que volveremos a estar por debajo de la media nacional en retribuciones, y el resto de organizaciones no es que no queramos ver aumentadas las retribuciones del personal, sino que nos hemos quedado boquiabiertos oyendo a sus representantes.
CSI·F no olvida sino que obvia, que además de consolidarse este año el Complemento específico para todo el personal incluido o no en la NOJ, acabamos de cobrar por primera vez en la historia el Programa (carrera profesional) y que quedan por negociar las cuantías a percibir en 2018 y en 2019. Tot eso está en el Acuerdo de 5 de mayo de 2016 que tanto han criticado, y que CSI·F se negó a firmar, así como que se abstuvo en el Acuerdo de la Mesa General donde también se reconocía nuestra carrera profesional. En dos ocasiones CSI·F ha negado la carrera profesional para el personal de justicia, y ahora quieren dar lecciones. Lamentable.
 
FASE I NOJ
Recurso contra la resolución de 10 de marzo de la DGJ Presentado ante el Juzgado Contencioso nº 7 de Valencia
Su estimación supondría la nulidad de los nombramientos en la provisión de puestos de los SCPAG de Alicante, Castellón, Elche y Valencia.
EN VALENCIÀ:

CARRERA PROFESSIONAL
Des del mes d'abril
La Conselleria abona les quantitats corresponents a les dues mensualitats
La part negativa és l'exclusió del personal interí, el qual haurà de presentar la reclamació de drets i quantitat. La discriminació perpetrada per la Conselleria d'Hisenda en negar aquest dret és totalment contrària al que diu la normativa com ara la LOPJ, així com les nombroses sentències dictades pel TSJ de la CV, la Sala Contencios-Administratiu del Tribunal Suprem, Tribunal Constitucional i Tribunal de Justícia de la Unió Europea. Un cop fet el pagament per al personal, és el moment de reclamar. Per això Intersindical posa a la vostra disposició el model que hem preparat per a que el pugueu presentar. Posa't en contacte amb nosaltres o visita la nostra pàgina web.


MESA SECTORIAL
Més que desnortats, desquiciats.
És alarmant el grau de frustració que mostra CSI·F al afirmar que cap sindicat secunda les seues propostes
Es de veres que CSI·F ha demanat en la reunió la renegociació del complement específic de la NOJ al·legant que tornarem a estar per baix de la mitjana nacional en retribucions, i la resta d'organitzacions no és que no vullguem veure augmentades les retribucions del personal, si no que ens hem quedat bocabadats escoltant el que deien els seus representants. CSI·F no oblida si no que obvia, que a més a més de consolidar-se enguany el Complement específic per a tot el personal inclòs o no en la NOJ, acabem de cobrar per primera vegada en la història el Programa (carrera professional) i que queden per negociar les quanties a percebre en el 2018 i en el 2019. Tot això està en l'Acord de 5 de maig de 2016 que tant han criticat, i que CSI·F es va negar a signar, així com que es va abstindre en l'Acord de la Mesa General on també es reconeixia la nostra carrera professional. Per dues vegades CSI·F va negar la carrera professional per al personal de justícia, i ara volen donar lliçons. Lamentable.

FASE I NOJ
Recurs contra la resolució de 10 de març de la DGJ
Presentat davant el Jutjat Contenciòs nº 7 de València
La seua estimació suposaria la nul·litat dels nomenaments en la provisió de llocs dels SCPAG d'Alacant, Castelló, Elx i València.

No hay comentarios: