Páginas

miércoles, 2 de octubre de 2013

Intersindical Valenciana abandona la farsa de Mesa General de Negociació

Intersindical Valenciana ha abandonat la reunió de la Mesa General de Negociació de la Funció Pública Valenciana en considerar que era una mesa innecessària que només obeeix a la mala praxis d’aquest govern.
La reunió s’havia convocat amb un únic punt de l’ordre del dia referit a diverses modificacions de la Llei de la Funció Pública Valenciana (LOGFPV). Intersindical Valenciana considera que la convocatòria era improcedent pels següents motius:

1. La modificació de la LOGFPV no s’hauria de tramitar dins de la Llei d’Acompanyament dels Pressupostos de 2014 sinó que hauria de ser una Llei singular que la modifcara.

2. En l’ordre del dia no havia cap punt referit al Capítol I dels Pressupostos de 2014 ni cap referència a cap compensació per al personal de la Generalitat per les retallades retributives i de drets dels darrers anys motivades pel decret Vela i altres normes regressives.

A aquests motius cal afegir l’absència del conseller Moragues que, segons ha dit el Secretari Autonòmic García Ribot, es trobava a Madrid.

Intersindical Valenciana ha manifestat la seua total i absoluta disconformitat amb la pràctica habitual de la Generalitat per convocar reunions que són merament informatives i per tractar els assumptes que sols els interessa al govern, mentre que es neguen a tractar o donen llargues els temes que realment interessen al personal d’educació, sanitat, administració del consell o justícia. Per això, davant el paripé d’avui ha exigit tractar-los i davant la negativa de García Ribot a fer-ho ha estat l’únic que ha abandonat la reunió.

Per tot açò, Intersindical Valenciana convoca mobilitzacions per exigir la derogació del decret Vela, la compensació de tot el perdut als darrers anys, acabar amb les retallades i pels serveis públics. Entre aquestes estan manifestacions a València, Alacant i Castelló per al proper 19 d’octubre i concentracions als centres de treball el dia 18 d’octubre.

No hay comentarios: