Páginas

miércoles, 22 de mayo de 2013

Recurso sobre la paga extra, Justicia pública vs Justicia privada


Justícia pública vs justícia privada
El Sr. Ministre de Justícia, continuant amb el seu treball de desmantellament de l'Administració de Justícia, ha presentat al Consell de Ministres l'informe sobre l'avantprojecte de reforma de la Llei d' Enjudiciament Civil, en la que atorga als procuradors la possibilitat de practicar els actes de comunicació, els embargaments i determintats actes d'execució de la resolució, amb la qual cosa pot veure's agreujada la desigualtat de la ciutadania davant l'accés a la Justícia.
Aquesta iniciativa s'afegeix a la introducció de taxes i al projecte de privatització del Registre Civil i suposarà, en la pràctica, l'existència de dues Justícies, una de pagament, amb mitjans avançats i moderns, i una altra pública, amb l'escassetat de recursos i personal a què ens té acostumats l'Administració, en un clar intent de desprestigiar els serveis públics, en aquest cas l'Administració de Justícia.
Intersindical continuarà defensant una Administració de Justícia pública, en igualtat de condicions per a tothom, moderna, àgil i eficaç, amb els mitjans materials i humans necessaris per que tots els ciutadans i ciutadanes puguen exercir els seus drets dintre d'un estat social i democràtic.
Recurs sobre la paga extra de Nadal
El passat 28 de març, la Conselleria d'Hicenda i Administració Pública va publicar en el DOCV la resolució de data 27 de març, desestimant els recursos interposats per la supresió de la paga extra de nadal als empleats públics.
En l'esmentada resolució es dòna un termini de dos mesos per interposar recurs Contenciòs-Administratiu, per la qual cosa tota persona que va presentar el recurs d'alçada, o bé encara no presentant-lo d'aquesta forma, haja estat inclòs en la relació de la resolució esmentada, ha de presentar el recurs en eixe termini (fins el 28 de maig).
Per això, els afiliats i afiliades, així com els companys i companyes que, sense estar afiliats/des al nostre sindicat, utilitzaren el model que facilitarem en el seu dia per a presentar la reclamació, haureu de posar-vos en contacte amb els nostres delegats de la secció sindical per iniciar el procediment davant el Jutjat d'allò Contenciòs el més aviat possible i evitar d'aquesta manera qualsevol consecuència derivada de la denegació del recurs.

No hay comentarios: