Páginas

miércoles, 12 de diciembre de 2012

La Conselleria de Justicia cambia innecesariamente las impresoras de los juzgados



La sorpresa ha llegado este mañana cuando a los juzgados de la Comunitat Valenciana han llegado cientos de impresoras con los técnicos para cambiar las que habían instaladas. Hasta aquí la noticia no sería tal si no fuera porque las impresoras instaladas eran de muy buena calidad y funcionaban perfectamente.

Desde la Conselleria no se ha informado sobre los motivos para hacer esta gasto de cientos de miles de euros, una gasto innecesario y más cuando hay una falta de otro material imprescindible para el normal funcionamiento y que por los recortes no llega a los juzgados: bolígrafos, papel, grapadores, carpetas, tonner, etc.

Desde Intersindical denunciamos públicamente la nefasta gestión de la Conselleria de Justicia y mucho más en este momento de crisis económica que nos están haciendo pagar a todos los ciudadanos, trabajadores y trabajadoras en general y empleados públicos en particular.

EN VALENCIÀ:
La Conselleria de Justícia canvia innecessàriament les impressores dels jutjats

La sorpresa ha arribat aquest matí quan als jutjats de la Comunitat Valenciana han arribat centenars d’impressores amb els tècnics per canviar les que hi havien instal·lades. Fins aquí la notícia no seria tal si no fora perquè les impressores instal·lades eren de molt bona qüalitat i funcionaven perfectament.

Des de la Conselleria no s’ha informat sobre els motius per a fer aquesta despesa de centenars de milers d’euros, una despesa innecessària i més quan hi ha una manca d’altre material imprescindible per al normal funcionament i que per les retallades no arriba als jutjats: bolígrafs, paper, grapadores, carpetes, tonner, etc.

Des de Intersindical denunciem públicament la nefasta gestió de la Conselleria de Justícia i molt més en aquest moment de crisi econòmica que ens estan fent pagant a tots els ciutadans, treballadors i treballadores en general i empleats públics en particular.

No hay comentarios: