Páginas

domingo, 1 de abril de 2012

Intersindical Valenciana exigeix la retirada de la reforma laboral

Accedix al full informatiu
Intersindical Valenciana considera que el govern espanyol ha de donar resposta al clam de les treballadores i treballadors i de la ciutadania.

 Intersindical Valenciana considera que el govern espanyol ha de donar resposta al clam de les treballadores i treballadors i de la ciutadania que es va viure, ahir, en la jornada de Vaga General, en el conjunt de l’Estat i, especialment en el País Valencià. Les persones que van fer vaga i que van participar en les manifestacions exigien la retirada de la reforma laboral i no el seu maquillatge en negociacions que no reduiran els efectes tan negatius que tenen totes les mesures aprovades pel govern.
 Per aixó, i en coherència, amb totes aquelles persones que es van mobilitzar en la massiva jornada de Vaga General, cal exigir el govern la derogació del Reial Decret 3/2012 de reforma laboral i no donar-li cap treva ni temps per que formule una resposta sinó continuar la pressió, la mobilització i la lluita fins que aconseguim les nostres reivindicacions. No es pot fer-li el joc a un govern que pretén acabar amb els drets de la majoria de la població i afavorir els interessos dels empresaris, dels especuladors i dels organismes internacionals que sols busquen guanyar diners a costa del nostre treball.
Intersindical Valenciana, que valora molt positivament el seguiment de la Vaga General, de les mobilitzacions i la unitat del moviment sindical i dels moviments socials davant de les agressions del govern espanyol i valencià, considera que cal plantejar noves mobilitzacions de manera immediata, sense descartar cap d’elles, tampoc de noves jornades de vaga, que obliguen a Rajoy i Fabra a rectificar la seua política.

No hay comentarios: