Páginas

martes, 8 de septiembre de 2015

Intersindical Valenciana es reuneix amb la Consellera de Justícia i Administració Pública


El Sindicat ha traslladat a la Consellera de Justícia i Administració Pública i al Secretari Autonòmic de Justícia les seues reivindicacions.

Accedeix al full informatiu.

En aquesta reunió, la primera des de la constitució del nou govern, el Sindicat ha traslladat les seues propostes sobre les administracions públiques i les condicions laborals del personal que hi treballa.
En eixe sentit, des del Sindicat s’ha reclamat la convocatòria de la Mesa General de la Funció Pública Valenciana per a principis de setembre per negociar el capítol de personal dels Pressupostos de la Generalitat Valenciana. També ha reclamat que la Mesa General i les diferents meses sectorials es convoquen periòdicament per impulsar la negociació col·lectiva ja que als darrers anys només s’han convocat quan li interessava a l’Administració valenciana per imposar retallades i ajustos als diferents àmbits.

Reivindicacions del sector de justícia
En representació del nostre col·lectiu, entregarem a la Consellera un escrit en el que s'arreplegaven les principals reivindicacions del sector en matèria de a) recuperació de drets laborals: oferta d'òcupació pública, concursos, assumpts propis, horaris, borses... b) reivindicacions econòmiques: paga extra, acció social, pensions, complement específic, carrera professional, substitucions, incapacitats temporals... c) salut laboral: Evaluació de riscos, gestió d'arxius, climatització d'edificis... i d) la situació de l'Administració de Justícia: nous òrgans, mapa judicial, plantilles...
El Sindicat considera que la negociació col·lectiva al sector s’ha de caracteritzar per un clima de diàleg i participació per superar la situació tan negativa viscuda als darrers anys. Per això, valora positivament l’actitud de la nova consellera Gabriela Bravo, que s’ha compromés a caminar en eixa direcció, a treballar per a aconseguir una funció pública al servei de la ciutadania i per posar en valor el treball del personal de la Generalitat Valenciana.

No hay comentarios: