Páginas

miércoles, 21 de diciembre de 2011

COBRO PAGA EXTRA DIA 22 Y NÓMINA DIA 30



La paga extra se  pagará el 22 y la nómina  el 30 de diciembre
La Generalitat abonará la paga extra mañana, 22 de diciembre -día de la Lotería-, y la nómina del mes de dicembre el próximo día 30, último día hábil del mes. Al menos, eso es lo que está previsto que haga la conselleria d'Hisenda i Administració Pública. Todo está preparado para que así sea: la faena está hecha y solo falta que el jueves se dé la orden.

Por supuesto, podría ser que finalmente no fuera así, dado que podría haber una reacción negativa de parte de la conselleria ante la polémica que se ha levantado en varios correos precipitados.

Con la solución de pagar en dos plazos, la conselleria busca, de un lado, cumplir con el nuevo calendario de pagos -el último día hábil de mes-, y por otro contentar a la patronal del comercio, que habría pedido discretamente que se cobre antes de Navidad, para incentivar el consumo de las más de 120.000 personas que trabajan en el conjunto de la Generalitat.


EN VALENCIÀ:
La paga extra es pagarà el 22 i la nòmina  el 30 de desembre

La Generalitat abonarà la paga extra demà, 22 de desembre -dia de la Loteria-, i la nòmina del mes de desembre el proper dia 30, darrer dia hàbil del mes. Almenys, això és el que està previst que faça la conselleria d'Hisenda i Administració Pública. Tot està preparat per a què així siga: la faena està feta i només falta que dijous es done l'ordre.

Per suposat, podria ser que finalment no fora així, donat que podria haver una reacció negativa de part de la conselleria davant la polèmica que s'ha alçat en diversos correus precipitats.

Amb la solució de pagar en dos terminis, la conselleria busca, d'un costat, complir amb el nou calendari de pagaments -el darrer dia hàbil de mes-, i d'un altre acontentar la patronal del comerç, que hauria demanat discretament que es cobre abans de Nadal, per tal d'incentivar el consum de les més de 120.000 persones que treballen en el conjunt de la Generalitat.

No hay comentarios: